SON DAKİKA
Hava Durumu

Hak sahiplerinden, Atilla Ödünç'e ziyaret

 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin istifasından sonra evlerini yenilemek üzere Kentsel Dönüşüme girmiş olan Hak Sahipleri,

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2017 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2017 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hak sahiplerinden, Atilla Ödünç'e ziyaret
 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin istifasından sonra evlerini yenilemek üzere Kentsel Dönüşüme girmiş olan Hak Sahipleri, endişelerini paylaşmak üzere,  Bursa Büyükşehir Belediyesindeki makamında Atilla Ödünç'ü ziyaret etti.

Atilla Ödünç: "Yaklaşık 2 yıldır başlattığımız Kentsel Dönüşüm sürecinde Riskli İlan edilen ve planları onaylanan bölgelerin ve sitelerin işleri yarım kalmayacak. Biz vatandaşlarımızı kesinlikle mağdur etmeyeceğiz ve her zaman gerekli desteği kendilerine vereceğiz" şeklinde konuştu.

Doğuşkent Site Yöneticisi Ali Aköz: "Başkanımız Recep Altepe Kentsel Dönüşüme çok fazla destek sağladı. Kendisinin istifasından sonra bizler çok tedirgin olduk ama sizinle bu görüşmemizden sonra artık rahat bir şekilde uyuyabiliriz" dedi. Özyuvam Sitesi Yöneticisi Nurullah Kavak, Ödünç'e teşekkürlerini iletti ve şunları söyledi, "Bizler Nilüfer ilçesinde evlerimizi yenilemeye vermiştik. Son dönemde olan olaylardan sonra epey derecede tedirgin olmuştuk ama şimdi sizin bu desteğinizle tüm hak sahiplerimiz daha rahat olacaklardır."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.