SON DAKİKA
Hava Durumu

Halkbank ile BTSO arasında kredi protokolü

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Halkbank arasında imzalanan protokol kapsamında, oda üyelerine

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Halkbank ile BTSO arasında kredi protokolü
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Halkbank arasında imzalanan protokol kapsamında, oda üyelerine aylık yüzde 0,85 faiz oranıyla kredi imkanı sağlandı.
 

 

 

 

 


BTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, odanın hizmet binasında gerçekleştirilen protokole, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Halkbank Bölge Koordinatörü Ahmet Dinçel imza attı.

Burkay, törende yaptığı konuşmada, protokolle odanın 37 bin üyesine ihtiyaç ve yeni yatırımlarını gerçekleştirmeleri için rekabetçi şartlarda finansmana erişim desteği sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Halkbank ile bugüne kadar 9 protokol imzaladıklarını hatırlatan Burkay, "Oda olarak 6 binden fazla üyemize 2006'dan bu yana 310 milyon liradan fazla kaynak kullandırdık. Bayram müjdesi niteliğinde olan yeni protokolle üyelerimiz, üst limiti 125 bin lira olmak üzere Halkbank'tan yüzde 0,85'lik aylık faiz oranıyla kredi kullanabilecek. Bayram öncesi özellikle kredi ihtiyacı hisseden üyelerimiz, uygun şartlarda kredi kullanma imkanına kavuşmuş oldu." ifadesini kullandı.

Halkbank Bölge Koordinatörü Ahmet Dinçel de yapılan protokole kredi üst limitini önceki yıllara göre yüzde 25 artırdıklarını, protokolün birçok Bursalı firmanın yarasına merhem olacağını aktardı.

BTSO'nun söz konusu protokol kapsamında, üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda ilk etapta 30 milyon liralık kaynak kullandıracağı, üyelerin krediye Halkbank'ın Bursa'daki tüm şubelerinden başvurabileceği kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.