SON DAKİKA
Hava Durumu

Hanımlar Lokali'nde Beden dili eğitimi

BURSA HANIMLAR LOKALİ’NDE DÜZENLENEN 'BEDEN DİLİ VE ETKİLİ İLETİŞİM' KONULU SEMİNERDE JEST VE MİMİKLERİ KULLANARAK ETKİLİ İLETİŞİM KURMANIN İPUÇLARI ANLATILDI. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2016 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hanımlar Lokali'nde Beden dili eğitimi
Bursa Hanımlar Lokali’nde düzenlenen 'Beden dili ve etkili iletişim' konulu seminerde jest ve mimikleri kullanarak etkili iletişim kurmanın ipuçları anlatıldı.
 

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokali’nde, sağlıktan eğitime, kişisel gelişimden, ev ekonomisine kadar birçok alanda seminerler düzenleniyor. Lokalin bu haftaki konuğu Kişisel Gelişim Uzmanı Nazire Kangal oldu. Beden dilini etkin kullanarak iletişim kurmanın ipuçlarının yer aldığı seminerde, beden dilinin nasıl kullanıldığı ve nerelerde yanlış yapıldığını örneklerle anlatıldı. Beden dilinde göz iletişimi, el, kol, başparmak hareketleri, kişiler arası mesafe gibi unsurların etkili olduğunu ifade eden Kangal, beden dilinin iletişimin yüzde 60’ını oluşturduğunu söyledi. Çocuklarla iletişim kuramama sebebinin beden dilini anlamama olduğunu vurgulayan Kangal, “Çocukların beden dilini incelersek ne istediklerini anlarız. Biz yalnızca kendimizi kelimelerle ifade etmeye ve onları kelimelerle anlamaya çalışıyoruz. Oysaki beden dili, iletişimin en önemli kısmını oluşturur. Çocuklar kelimelerle ifade edemediklerini beden dili ile ifade edebilirler” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.