SON DAKİKA
Hava Durumu

Harput, 'Yılın Turizm Valisi'

Avrupa ve Rus turizm çalışanlarının oylarıyla belirlenen “Yılın En İyi Turizm Valisi” ödülüne Bursa Valisi Şahabettin Harput layık gö

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2013 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2013 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Avrupa ve Rus turizm çalışanlarının oylarıyla belirlenen “Yılın En İyi Turizm Valisi” ödülüne Bursa Valisi Şahabettin Harput layık görüldü. 


Yabancı basın ve turizm sektörünün merakla takip ettiği “Tourexpi Destination Managament Awards” ödülleri her yıl olduğu gibi yine Berlin Uluslararası Turizm Borsası (ITB) fuarında sahiplerine takdim edilecek. Bu ödüller 6 ayrı kriterde Türk turizminin gelişimine hizmet eden vali, belediye başkanı, otel sahibi, otel yöneticisi, turizm acentesi, sivil toplum örgütü, turizm projesi, turizm kurumu ve özel ödül olmak üzere takdim ediliyor. Bursa ilinin dünyada tanınması için üstün tanıtma faaliyetlerine imza atan Vali Şahabettin Harput, Bursa’nın termal ve kaplıca potansiyelini de büyük bir çaba ile dünyanın önde gelen turizm yatırımcılarına tanıttı. Dünyanın önemli turizm kongre ve fuarlarının Bursa’da gerçekleştirilmesi için yoğun çalışmalar yapan Vali Harput, Bursa’nın bir destinasyon olarak devamlı kamu oyunun olumlu yönde gündemine getirilmesini sağladı. Vali Harput, geleceğe yönelik Ortadoğu ve özellikle Arap pazarlarında Bursa’nın ve Bursa markasının başarı ile pazarlanması için yoğun kişisel çaba sarf etti. Daha önceleri küresel turizm piyasasında adı fazla duyulmayan Bursa, Vali Harput sayesinde uluslararası turizm yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.
Özellikle Avrupa basını tarafından dikkatle takip edilen ödül töreni bu yıl yine Federal Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek. Vali Harput, Uluslararası Turizm Borsası (ITB) etkinliği çerçevesinde 6 Mart 2013 tarihinde saat 16.30’da ödülünü alacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.