SON DAKİKA
Hava Durumu

Harput'tan yeni tesislere inceleme

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Nilüfer Spor Kompleksi ve Cengiz Göllü Voleybol Salonu inşaatlarında incelemelerde bulundu. Harput, "Sporun geliş

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2013 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2013 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Valisi Şahabettin Harput, Nilüfer Spor Kompleksi ve Cengiz Göllü Voleybol Salonu inşaatlarında incelemelerde bulundu. Harput, "Sporun gelişmesi için çok önemli olan bu tesisler Bursa’nın adını da başarılar ile daha çok duyuracaktır" dedi.

Gençlik Hizmetleri Tesisler Şube Müdürü Mehmet Sağır ve şantiye şefi inşaat mühendisi Eftal Kemik’ten çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Harput, tesisin yılsonunda hizmete açılacağının da müjdesini verdi. Vali Harput, “Arkadaşlarımızın büyük bir özveri ile yaptıkları çalışmaları takdirle gözlemledim. 7 bin 500 kişi kapasiteli bu salon yaklaşık 25 milyon lira gibi büyük bir rakama mal olacak. Bursa’nın uzun bir süredir ihtiyacını duyduğu bu salon, 2014 yılında bitirilmesi gerekirken müteahhit firmamız daha çabuk davranarak yıl sonuna bitirmeyi hedefliyor. Bu salonlar bittiği zaman çok ciddi bir boşluğu dolduracaklar. Bu çalışmalardan dolayı arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
2 adet antrenman salonu, 1 adet masa tenisi ve bilardo salonunun yer aldığı Nilüfer Spor Kompleksi’nde ayrıca, 70 kişilik eğitim salonu, 4 adet sporcu soyunma odası, 2 adet antrenör toplantı odası, 2 adet hakem odası, 1 adet doping odası ve 330 araçlık kapalı otopark alanı bulunuyor.

“BURSA’MIZA ARTI DEĞER KATACAK”
Nilüfer Spor Kompleksi’nde ki incelemelerinin ardından yine Nilüfer ilçesinde bulunan ve yapımı tamamlanan Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nu inceleyen Vali Harput, salonun çok yakın bir zamanda uluslar arası müsabaka ile açılışının yapılacağını belirtti. Vali Harput, “Bursa’mızın yüz akı Cengiz Göllü adına yapılan spor kompleksini her şeyi ile tamamlanmış vaziyette görmekten mutlu oldum. Arkadaşlarımız büyük bir özveri ve hızlı bir çalışma temposu ile bu hizmet binasını ekleri ile birlikte bitirdiler. Yaklaşık 5 bin seyirci kapasiteli bu salon 7 milyon liranın üzerinde bir rakama mal olmuştur. Önümüzdeki günlerde uluslar arası müsabaka ile hizmete açılacak olan bu salon yüzme havuzları ve gençlik merkezleri ile ülkemizde örnek bir kompleks olarak Bursa’mıza artı bir değer katacaktır. Sporun gelişmesi için çok önemli olan bu tesisler Bursa’nın adını da başarılar ile daha çok duyuracaktır” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.