SON DAKİKA
Hava Durumu

Hawaii'den kardeş şehir

ABD'nin Hawaii Eyalet Valiliği hükümet temsilcisi Barbara Fischlowitz-Leong, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan’ı ziyaret ett

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2013 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2013 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
ABD'nin Hawaii Eyalet Valiliği hükümet temsilcisi Barbara Fischlowitz-Leong, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan’ı ziyaret etti. 


Nilüfer Kaymakamlığı’nın ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından desteklenen engelli bireylerin yönetime dahil edilmesi ile ilgili projesi kapsamında Bursa’ya gelen ABD Hawaii Eyalet Valiliği hükümet temsilcisi Barbara Fischlowitz-Leong, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Nazlı Yazgan, engelli bireylere teknoloji kullanımı konusunda yardımcı olan federal sivil toplum kurumunun başkanlığını da yapan Barbara Fischlowitz’e Nilüfer Belediyesi’nin yaşlılar ve engellilere yönelik uygulamalarını anlattı. Nilüfer Belediyesi’nin genel yapısı hakkında da bilgiler veren Yazgan, Barbara Fischlowitz-Leong’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Hawaii Valiliği İl Özürlüler İletişim Noktası Başkanlığını da yapan Barbara Fischlowitz, Nilüfer Belediyesi’nin engellilere yönelik çalışmaların örnek çalışmalar olduğunu belirterek Hawaii Eyaleti Honolulu Belediyesi ile kardeş şehir ilişkisi kurulmasına yönelik teklifte bulundu. Fischlowitz, Kardeş şehir ilişkisi kurulması için hükümet adına Honolulu Belediyesi ile görüşeceği söyleyerek, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan’ın misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.