SON DAKİKA
Hava Durumu

Hayatını hayvanlara adadı

YENİŞEHİR İLÇESİNDE YAŞAYAN HAYVANSEVER BİRGÜL DEMİR, HAYATINI SOKAK HAYVANLARINA ADAYARAK, ONLARA SAHİP ÇIKMAK İÇİN TEK BAŞINA MÜCADELE EDİYOR. (FATİH AK/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2016 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2016 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hayatını hayvanlara adadı
Yenişehir ilçesinde yaşayan hayvansever Birgül Demir, hayatını sokak hayvanlarına adayarak, onlara sahip çıkmak için tek başına mücadele ediyor.
 

 

Özel bir şirkette çalışan Birgül Demircan, ilçede bulunan sokak hayvanlarına bakıyor. Haftada bir gün mezbaha çevresindeki ve arazideki hayvanları besleyen Demircan, “Haftada bir gün yem vermek bu canları yaşatmak için yetersiz. Biz belediyemizden, kaymaklıktan talepte bulunduk. Geçici rehabilitasyon ve sağlık merkezi istiyoruz. Besleme odakları kurulsun” dedi. Demir, hayvanların kontrol altına alınması açısından en azından ilçenin muhtelif noktalarına besleme odakları kurulmasını isteyerek, “Bu hayvanların takibi yapılsın. Belediyenin hayvanların bir sağlık problemi olduğunda aracı yok. en büyük sıkıntımız araç. Bunu zabıta ekipleri ile çözmeye çalışıyoruz. Veteriner işleri birimimiz de yok” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.