SON DAKİKA
Hava Durumu

Herşey sağlık için

Yeni iş sağlığı ve güvenliği kanunu yasasının hayata geçmesinin ardından Bursa Simitçiler ve Unlu Madde İmalatçıları Odası  yasa gere

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2013 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2013 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yeni iş sağlığı ve güvenliği kanunu yasasının hayata geçmesinin ardından Bursa Simitçiler ve Unlu Madde İmalatçıları Odası  yasa gereği oda üyelerine ilk eğitimi verdi.

 

 

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun  hayata geçmesinin ardından  ilk uygulayan esnaf odalarından biride Bursa Simitçiler ve Unlu Madde İmalatçıları Odası oldu. Çıkan yeni yasa gereği oda üyesi ve çalışanlarının oluşturduğu 277 simitçi esnafı özel bir sağlık kuruluşu ile birlikte tam teşekküllü sağlık taramasından geçirildi . Bursa Simitçiler Odası Başkanı Erdal Pınar yaptığı açıklamada; “Önce eğitim parolamızla birlikte hijyen ve kalitemizle de iddialı olarak halkımıza daha sağlıklı simit ve unlu mamüller sunabileceğiz. Yeni hayata geçen yasayla birlikte tüm üyelerimiz ve çalışanlarını özel bir sağlık kuruluşuyla birlikte anlaşarak Bursa Esnaf Sarayında ciddi bir sağlık taramasından geçirdik. Önce sağlıklı bir esnafın oluşturulmasını  daha sonra  tam bir hijyen ve sağlıklı gıda üretiminin gerçekleştirilebileceğine inanıyoruz” dedi. S  Bursa Esnaf Sarayı salonlarında gerçekleştirilen ve 277 meslek erbabı ile çalışanlarının da katıldıkları sağlık taramasında 2 doktor 1 iş güvenliği uzmanı 5 röntgen teknisyeni 6 sağlık memuru 8 kayıt elemanı ile 2 sağlık kuruluşu yetkilisi de hazır bulundu.  Bursa Simitçiler ve Unlu Madde İmalatçıları Odası Başkanı Erdal Pınar, yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterinde katıldığı iş güvenliği ve sağlığı yasası uygulamasında oda üyelerinin memnuniyetinin görülmeye değer olduğunu söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.