SON DAKİKA
Hava Durumu

Heykel'de Yeni Tramvay Mesaisi

Büyükşehir Belediyesi tarafından raylı sistemi kent merkeziyle buluşturan Heykel-Santral Garaj T1 tramvay hattında asfalt çalışmaları bugün

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2013 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2013 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Heykel'de Yeni Tramvay Mesaisi
Büyükşehir Belediyesi tarafından raylı sistemi kent merkeziyle buluşturan Heykel-Santral Garaj T1 tramvay hattında asfalt çalışmaları bugün başladı. 


Sabah saatlerinden bu yana Zafer Plaza önünden itibaren Atatürk Caddesi trafiğe kapatıldı. Altıparmak'tan Heykel istikametine gelen araçlar, Çatalfırın'dan Fomara'ya yönlendirildi. Tramvay hattının çalışmalarında sona gelinirken, gün içinde trafik çoğu zaman durma noktasına geldi. Heykel'deki asfalt yenileme çalışmaları yüzünden trafik akışının sağlanamaması sürücüleri çileden çıkardı. Atatürk Caddesi üzerinde devam eden raylı sistem çalışmaları kapsamında, asfalt çalışmasının bu gece saat 23.00'e kadar süreceği belirtildi.
İşçiler, ramazan ayına aldırış etmeden yol çalışmasına devam ediyor. Trafiğin kapalı olmasından en çok taksiciler ve dolmuşçular şikayetçi. Sürücüler ise çalışmaların bir an önce bitmesini bekliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.