SON DAKİKA
Hava Durumu

Hiç mi vicdanınız sızlamadı Hayri Türkyılmaz?

CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu’nun bir tek çalışanın bile işinden olmayacağı sözüne rağmen CHP belediyelerinde işçi kıyımı

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2019 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2019 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hiç mi vicdanınız sızlamadı Hayri Türkyılmaz?
CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu’nun bir tek çalışanın bile işinden olmayacağı sözüne rağmen CHP belediyelerinde işçi kıyımı sürerken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın 7 çalışanı Tunceli’ye sürmesine tepki sürüyor. AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü, 7 belediye çalışanını sürgüne gönderen Türkyılmaz’ı sert bir dille eleştirerek adeta topa tuttu.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz geçtiğimiz günlerde 7 belediye çalışanını geçici görevle Tunceli’ye bağlı Hozat Belediyesi’ne gönderdi. Çalışanlar bu hafta başında ailelerini geride bırakarak mecburen Tunceli’ye giderek işbaşı yaptı. Çalışanların sürgün edilmesine tepki gösteren AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü, “Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tam da kendine yakışanı yaparak ekmeğinin peşindeki insanları sürgün ediyor. Sizlerin huzurunda Mudanya Belediye Başkanı'na bir kaç sorum olacak. Tunceli Hozat'a sürgün ettiğiniz memurlara, sürgün belgelerini verirken hiç mi vicdanınız sızlamadı? Peki, neden Tunceli Hozat da İzmir değil? Peki, bu sürgün edilen, Mudanya'da çalıştırmadığınız elemanlara maaş ödemeye devam mı edeceksiniz? Yoksa maaşlarını Hozat Belediyesi mi ödeyecek? Sürgün edilenlerin yerine eleman aldınız mı? Hem sürgün ettiğiniz personele hem yeni aldığınız personele maaş ödeyecekseniz Mudanya Belediyesinin kaynaklarını israf etmiş olmuyor musunuz?

Sahi nedir sizi rahatsız eden? Bu insanlar ne yaptı size? Yuvalarından, yavrularından ayırmak sizi mutlu mu etti?

Bırakın siyaseti, siyasi söylemleri size insan olarak sesleniyorum” şeklinde konuştu.



“BU GÜNLERİN YARINI DA VAR”

“Yapmayın, bu günlerin yarını var, ahirette hesap var” diyen Söğütlü, “Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki bu kişilerin bilgi ve belgeleri mevcut, ancak isim açıklarsam insanlar işsiz kalacak diye endişe ediyorum. Bir avukat, hukuku savunan ve kimseyi ayırt etmeden savunmaya yemin etmiş biri olarak yazdım ve sordum. Bu dünya ne size, ne bana, ne ona ne buna kalacak. Sultan Süleyman'a kalmadı biliyorsunuz.” İfadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.