SON DAKİKA
Hava Durumu

Hıdır Şaylı'ya son görev

Türkiye’nin en büyük yerel marketler zinciri Şaypa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı, son yolculuğuna uğurlandı. Hıdır Şaylı

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hıdır Şaylı'ya son görev
Türkiye’nin en büyük yerel marketler zinciri Şaypa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı, son yolculuğuna uğurlandı. Hıdır Şaylı, başta Bursa protokolü olmak üzere ailesi, çalışanları, sevenlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından Hamitler Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi. Mihraplı Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde taziyeleri kabul eden Şaylı ailesi adına konuşan Şaypa Ticari Operasyonlar Koordinatörü, “Bundan böyle hepimize düşen görev; merhum Hıdır Şaylı’nın misyonunu devam ettirmek, Şaypa’nın başarı çıtasını daha da yükseltmektir” dedi.

 

 

4 (1)

Hayırseverliği ve güler yüzlülüğü ile tanınan Şaypa Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı’nın cenazesi bugün öğle namazını müteakip, Hamitler Mezarlığı’na defnedildi.

Üzüntü içerisindeyiz…

Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni,  MHP İl Başkanı Tevfik Topçu, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Gıda Perakendecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, PERDER Bursa Şubesi Başkanı Haşim Kılıç, MÜSİAD Başkanı Mustafa Gürses, İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, BALKANTÜRKSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Aytuğ Onur, BURPAS Başkanı İlker Biliktü, Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu Başkanı Burhan Sayılgan’ın yanı sıra BTSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Bursa iş dünyasının temsilcileri, Şaypa Ayşe Şaylı Anadolu Teknik Lisesi yöneticileri ve öğrencileri, muhtarlar, perakende sektörü temsilcileri ve şirket çalışanları katıldı.

Gerçekleştirilen cenaze töreninde konuşan Şaypa Ticari Operasyonlar Koordinatörü Can Özbay,merhumun uzun yıllardır şeker, tansiyon ve kalp rahatsızlıkları ile mücadele ettiğini ifade ederek, “Şaylı ailesinin ve şirketimizin kıymetli büyüğü, Yönetim Kurulu Başkanımız Hacı Hıdır Şaylı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum Hıdır Şaylı, uzun yıllardır şeker, tansiyon ve kalp rahatsızlıkları ile mücadele ediyordu. Son zamanlardaki dayanılmaz ağrıları ve şeker seviyesindeki ani ve yüksek dalgalanmalar kendisini zorluyordu. Bu rahatsızlıkların istenmeyen bir hal alması da kendisinin vefatı sonucunu doğurmuştur. Cenab-ı Hak, Hıdır amcamıza rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah” şeklinde konuştu.

Temel direğimiz…

Merhum Hıdır Şaylı’nın perakende sektöründe Türkiye’de örnek gösterilen Şaypa’nın temel direklerinden biri olduğunu hatırlatan Özbay, “Kendisi, 80 mağaza ve 2 bin 500 çalışana ulaşan Şaypa’nın lider konuma gelmesine en büyük katkıyı sağlayanlardandır. Hıdır Şaylı, 90 yıllık geçmişe sahip Şaypa’yı  ‘Bursa’da kazanıp, kazandıklarıyla yine Bursa’da yatırım yapan, bu şehirle, bu ülkeyle birlikte büyüyen bir şirket’ olarak tanımlıyordu. Bu bakış açısı bundan sonra da değişmeyecek. Şaypa, yeni atılımlarıyla hem sektörünün, hem de Bursa’nın lokomotif şirketlerinden biri olmayı sürdürecek. Bundan böyle hepimize düşen görev; merhum Hıdır Şaylı’nın misyonunu devam ettirmek, Şaypa’nın başarı çıtasını daha da yükseltmektir. Birbirine kenetlenmiş olan ailemiz ve Şaypa’yı zirveye çıkaran çalışma arkadaşları olarak buna inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

“Başarı yolculuğumuz devam edecektir”

Can Özbay sözlerini şöyle sürdürdü;

“Yıllardır, kent ve ülke ekonomisine birlikte katma değer sağladığımız iş ortaklarımız ve Şaypa’nın en büyük gücü olan müşterilerimiz, başarı yolculuğumuzun, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da teminatıdır.  Vefat haberinin duyulmasından itibaren; kamu kurum yöneticilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere çok sayıda kişi yanımızda oldu. Ne kadar büyük ve güçlü bir aile olduğumuzu en zor zamanda bir kez daha görmüş olduk.  Bunun için herkese yürekten teşekkür ederim. Hepimizin başı sağ olsun”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.