SON DAKİKA
Hava Durumu

Hıdrellez coşkusu

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Temenyeri Parkı'ndaki hıdrellez şenliklerine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Temenyeri Parkı'ndaki hıdrellez şenliklerine katıldı.


Hıdrellezle birlikte parklara akın eden vatandaşlar güzel havanın tadını çıkarttı. Temenyeri Parkı'nda düzenlenen şenliğe katılan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Kesin, belediye olarak şenliklere ve kutlamalara büyük önem verdiklerini belirterek, "Hıdrellezin geldiğini Uludağ eteklerinde açan erguvanlardan, ağaçlarda açan bereket filizlerinden anlayabiliriz. Ülkenin huzurunun ve artan ekonomisinin de bu güzel günler gibi kıymetini bilmemiz lazım" dedi.
Belediye olarak Yıldırım'ın çehresini değiştirmeye devam ettiklerinin altını çizen Keskin, "İpekçilik Tohum Mektebi'nden Balaban Bey Kalesi'ne kadar ilçedeki tarihi eserler hiçbir dönem onarılmamışken, biz belediye olarak bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümünü yaptık. Kentsel dönüşümlerinin haricinde eğitimde de büyük atılımlar gerçekleştirdik. Yaptırmış olduğumuz Bilim Merkezi'ne çocuklarınızı götürmenizi tavsiye ediyorum. 50 yıldan beri Bursa 1 tane üniversite ile övünürken, şu anda Yıldırım'da 2 üniversitemiz faaliyet gösteriyor" diyerek, Yıldırım'daki hızla değişime dikkat çekti.
Karaağaç Mahallesi Muhtarı Sema Pamukçu, Yıldırım Belediyesi'nin bu zamana kadar kendilerine hep destek olduğunu ifade ederek, Başkan Özgen Keskin'e teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.