SON DAKİKA
Hava Durumu

Hizmette sınır yok

 Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, arıza ve şikayetlerin anında iletilebildiği ‘Alo 185’ hattından sonra abonelerin

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2013 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2013 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, arıza ve şikayetlerin anında iletilebildiği ‘Alo 185’ hattından sonra abonelerin meselelerine hızlı çözüm bulmak için 444 5 185 numaralı çağrı merkezini devre soktu. 


Abone memnuniyetine yönelik çalışmalarıyla takdir toplayan BUSKİ Genel Müdürlüğü, Abone İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ‘Hizmet Masası’ aracılığıyla, abonelerin meselelerinin çözümüne yönelik çalışmalar yapıyor. BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, “İnsana hizmetin söz konusu olduğu kurum ve kuruluşlar, sürekli kendilerini yenileme gayreti içerisinde olmalıdırlar. Kamu kurumları, toplum yararına hizmet üreten müesseseler olduklarından, ‘kendini yenileme’ bu müesseselerde daha da önem kazanmaktadır. Biz de Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘insan odaklı hizmet’ felsefesinden hareketle, sürekli kendini yenileyen, abone memnuniyetini ön planda tutan anlayışla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” diye konuştu.
800 bine yakın BUSKİ abonesini şikayetlerinin ‘Hizmet Masası’ ekiplerince değerlendirilmeye alınıp çözüme kavuşturulduğunu vurgulayan Çetinavcı, arıza ve şikayetlerin anında iletilebildiği ‘Alo 185’ hattının yanı sıra Abone İşleri Dairesi Başkanlığı ‘Hizmet Masası’na bağlı hizmet veren 444 5 185 numaralı ‘çağrı merkezi’ servisiyle de abonelik sorunlarına mesai saatleri içerisinde telefonla cevap verildiğini dile getirdi.
Hatalı sayaç okumalarından ilk abonelik işlemlerine, atık su aboneliğinden abone sonlandırmaya kadar abonelerden gelebilecek her türlü talep ve şikayete ‘Hizmet Masası’ aracılığıyla cevap verildiğine dikkat çeken Çetinavcı, BUSKİ’nin güvenlik kapısından içeri giren herkesin misafirleri olduğunu, hizmet kalitelerini yükseltmeyi hedefleyen çalışmalarının bundan sonra da artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.