Bursa’da, İbrahim Tatlıses’in medyumu Halit Kayaokay’ı 25 bin lira yüzünden öldürüp dere yatağına gömdükleri iddia edilen genç kadın ve sevgilisinin duruşması karara kaldı. Savcı, her iki sanığın da ağırlaştırılmış müebbet ve 15'er yıla hapis cezasına çarptırılmasını istedi.
Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “kasten adam öldürmek ve nitelikli yağma” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 15'er yıla kadar hapisleri istenen tutuklu sanıklardan 29 yaşındaki S.K. ile sevgilisi N.Y. (42), tekrar hakim karşısına çıktı. Geçen yıl İbrahim Tatlıses’in yakın dostu olan meydum Halit Karaokay’ı 25 bin lira yüzünden öldürüp dere yatağına gömmekle suçlanan iki sevgili tekrar hakim karşısına çıktı.
Şahitlerin dinlendiği duruşmada, sanık avukatları Ramadan Mandacı ile Yetkin Kılıç, müvekkillerinin tahliyesini talep etti. Karar çıkması beklenen bu duruşmada, savcı mütalaa verdi. Cumhuriyet savcısı, her iki sanığın “kasten adam öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet, “nitelikli yağma” suçundan da 15’er yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını istedi. Taraf avukatlarına esas hakkında son savunmalarını yapmaları için mühlet veren mahkeme, duruşmayı karar için erteledi.
İbo'nun medyumunu öldürenlere ağırlaştırılmış müeebbet istendi.
Bursa’da, İbrahim Tatlıses’in medyumu Halit Kayaokay’ı 25 bin lira yüzünden öldürüp dere yatağına gömdükleri iddia edilen genç kadın ve sevg

YORUM EKLE
ANKETTüm Anketler
1
Erdoğan başkanlığında ilk MGK toplantısı
2
Yıldırım'ın kalitesi tescillendi
3
Burası bir doğal afet değil
4
Gitti mi benim oğlan şimdi...
5
Ermenek'te şartlar ortada
6
PFDK'dan Bursaspor'a Ceza
7
Paralel yapılanmalarla mücadele sürdürülecek
8
İsrail'den Mescid-i Aksa'ya yaş sınırlaması
9
Daha hızlı ilerleyeceğiz
10
İsrail, İsveç büyükelçisini geri çağırdı
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:44

GÜNEŞ
08:11

ÖĞLE
13:21

İKİNDİ
15:58

AKŞAM
18:22

YATSI
19:43
SIRADAKİ HABER