SON DAKİKA
Hava Durumu

'İdam cezası tekrar getirilsin'

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2011 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2011 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'İdam cezası tekrar getirilsin'
Haksen Konfederasyonu Bursa üyeleri, Çukurca'daki hain saldırıda 24 askerin şehit edilmesinin ardından yeni anayasada teröristler için idam cezasının yeniden getirilmesi için imza kampanyası başlattı.
Hakkari'deki saldırıda 24 askerin şehit edilmesini protesto için toplanan Haksen Konfederasyonu üyeleri, yeni ayayasada teröristler için idam cezasının yeniden getirilmesi için imza kampanyası başlattı. Haksen Bursa Temsilcisi Betgaranti Gürsoy Koban, "Anayasamızın millet tarafından yeniden yapılacağı gün meydana gelen bu menfur eylemi şiddetle kınıyoruz. Yapılacak anayasa çalışmalarında değiştirilmesi gereken en önemli madde masum canlara kastedenler için idam cezasının tekrar getirilmesidir" dedi.
Haksen Konfederasyonu olarak masum kanı dökenlere kısas gereğini ifade eden Koban, "TBMM'ne iletilmek üzere, vatandaşlarımızın hissiyatını dile getirecek, seslerini duyuracak bir imza kampanyası düzenledik. Böyle acı günlerin bir daha yaşanmaması ümidiyle, milletimize tekrar başsağlığı diliyor, herkesi imza kampanyasına katılmaya davet ediyoruz" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.