SON DAKİKA
Hava Durumu

İDO'nun sefer iptali yolcuları çileden çıkardı

İstanbul'dan Bursa'ya getirecek olan Kabataş-Bursa seferinin hareket satine 5 dakika kala iptal edilmesi vatandaşı cileden çıkardı. Yenikapı'dan

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2012 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2012 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İDO'nun sefer iptali yolcuları çileden çıkardı
İstanbul'dan Bursa'ya getirecek olan Kabataş-Bursa seferinin hareket satine 5 dakika kala iptal edilmesi vatandaşı cileden çıkardı. Yenikapı'dan Bursa'ya aktarmalı olarak sefer yapılacağını öğrenen yolcular, Yenikapıya yanaşan feribottan 45 dakika inmeyerek İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'yi (İDO) protesto ettiler. 

Kabataş - Bursa seferini yapan feribotun hava muhalefeti dolayısı ile Yenikapı'dan aktarmalı olarak Bursa'ya hareket edeceklerini yolculara 5 dakika kala belirtmesi yolcuları çileden çıkardı. İskelesinden 18.30'da hareket etmesi gereken deniz otobüsü seferinin iptal edilmesi ve yolcuların Yenikapı'dan 20.30'da hareket edilecek feribotla götürüleceğinin bildirilmesinin ardından yolcular duruma tepki göstererek İDO'yu protesto etti. Aktarmalı olarak Bursa'ya hareket edeceklerini öğrenen vatandaşlar Yenikapı iskelesine yanaşan deniz otobüsünden inmeyi reddederek 45 dakika kadar deniz otobüsü içerisinde beklediler. Saat 20.30'da Yenikapı dan hareket eden Osmangazi feribotuyla 22.00'da Bursa ya gelen yolcular feribottan inerken de tepkilerine devam ederlerken İDO aleyhinde slogan attılar. İDO tarafından mağdur edildiklerini dile getiren vatandaşlar, yetkililerinin kendilerini hiçbir konuda bilgilendirmediğini ve kendilerinin muhatap bile bulamadıklarını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.