SON DAKİKA
Hava Durumu

'İktidar vatandaşı Merkez Bankası zannediyor'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, ÖTV, doğalgaz ve elektrik zamlarının vatandaşa zulüm olarak döndüğünü, işçi

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2012 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2012 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, ÖTV, doğalgaz ve elektrik zamlarının vatandaşa zulüm olarak döndüğünü, işçi ve memur maaşları konusunda cimrilik yapan hükümetin zamlar hususunda gayet eli açık olduğunu söyledi.

Doğalgaz ve elektriğe yapılan zamlar ve akaryakıt ürünlerine yapılan ÖTV artışı ile birlikte her kalemde bir zam furyasının başlayacağını savunan Ünsal, "Etten süte kadar her şeye en az yüzde 15 gibi zam yapılacaktır. Burada aslında fırsatçılara da gün doğacaktır. Vatandaşlarımızın fırsatçılara karşı dikkatli olması lazım. İktidar vatandaşı T.C. Merkez Bankası zannediyor" dedi.
BBP Bursa İl başkanı Ömer Ünsal, esnafın kriz altında olduğunu, siftah yapmadan kepenk kapattığını, vergisini ödeyemez hale geldiğini söyledi. Ünsal, yapılan zamlarla birlikte piyasanın daralacağını belirterek, "Son dönemde karşılıksız çek miktarındaki artış, icra davalarının, ödenmeyen konut ve taşıt kredilerinin sayısının artmış olması bunun en büyük göstergesidir" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.