SON DAKİKA
Hava Durumu

İl birincisi öğrenci Bursa'yı temsil edecek

İZNİK BELEDİYE BAŞKANI OSMAN SARGIN, KUR’AN-I KERİM YÜZÜNDEN OKUMA YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLAN İZNİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİSİ SAFFET ASLAN’I ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İl birincisi öğrenci Bursa'yı temsil edecek
Kur’an-ı kerim okuma yarışmasında il birincisi olan İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Saffet Aslan’ı altınla ödüllendirdi.

 

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Kur’an-ı kerim okuma yarışmasında il birincisi olan İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Saffet Aslan’ı altınla ödüllendirdi. Yıldırım Külliyesi’nde 13 İmam Hatip Lisesi okulunun katıldığı yarışmada Bursa il birincisi olan İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Saffet Aslan'ı kabul eden Başkan Sargın, öğrenciye altın ve çini hediye etti. Aslan, 24 Nisan 2016 tarihinde Düzce'de yapılacak bölge yarışmasında Bursa'yı temsil edecek.

Sargın, "Saffet kardeşimizi başarısından dolayı kutluyorum. İlçemizi Bursa'da temsil etmesi bizleri onurlandırdı. Ayrıca bölge yarışmalarında Bursa ve İznik'i en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Öğrencimizi yetiştiren öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.