SON DAKİKA
Hava Durumu

'İletişim Temalı Posta Pulları Sergisi' 7 Haziran'da

Bursa Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 94. yıldönümü ve  İl M

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2014 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'İletişim Temalı Posta Pulları Sergisi' 7 Haziran'da
Bursa Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 94. yıldönümü ve  İl Müdürlüğü'nün açılışının 2. yılı münasebetiyle PTT Başmüdürlüğü işbirliğiyle  “İletişim Temalı Posta Pulları Sergisi” düzenliyor.

Sergide,  Filatelist Saadettin Kayserilioğlu, Nihat Çimrin, Ceyhun Altun ve Hasan Olcay’ın koleksiyonlarından örnekler yer alacak. Toplam 13 panonun yer alacağı sergide, iletişimde elektrik ve elektroniğin gelişimi, iletişim, iletişim-taşıtlar temalı pullar sergilenecek. Basın-Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Kadir Akarkaya yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizden eski bir kurum olan Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 94., İl Müdürlüğümüzün açılışının 2. Yılı münasebetiyle açtığımız İletişim Temalı Posta Pulları Sergisine bütün medya mensupları ve halkımız davetlidir.” dedi. Sergi,  7 Haziran 2014 Cumartesi günü saat:14:00’de Ördekli Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılacak olup, 12 Haziran tarihine kadar gezilebilir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.