SON DAKİKA
Hava Durumu

İlk profesyonel yemek okulu

 Karaca Porselen’in Bursa Anatolium AVM’deki konsept mağazası içinde yer alan yemek okulu, Eyüp Kemal Sevinç’in özel olarak hazırladığı

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2013 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2013 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Karaca Porselen’in Bursa Anatolium AVM’deki konsept mağazası içinde yer alan yemek okulu, Eyüp Kemal Sevinç’in özel olarak hazırladığı yemeklerinin yanı sıra Bursa ve İstanbul’dan katılan seçkin davetlilerle açıldı. 


Karaca Porselen mağazası içinde bulunan Cookplus yemek okulu 150 m2’lik bir alanda ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç liderliğinde yönetilecek.
Karaca Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karaca ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in katılımıyla açılan yemek okulunda, Türk, İtalyan, Meksika mutfakları ve özel pastacılık kursları veriliyor. Açılışta konuşan Karaca Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karaca, “İlk Bursa’da açtığımız yemek okulumuz, hem profesyonel hem de hobisel anlamdan hizmet vermektedir. Türk mutfağından, dünya mutfağına kadar her çeşit yemek eğitimi profesyonel şefler tarafından verilecek. Bu konseptteki mağazaları Bursa’dan sonra Ankara ve İstanbul olmak üzere diğer illerde de açacağız” dedi.
Büyük bir özen ve titizlikle hazırlanan yemek okulunun kurs programı da her zevki ve talebi karşılıyor. Bir ay süren temel eğitimlerin dışında, Türk, İtalyan, Meksika mutfakları ve özel pastacılık kursları da verilecek olan Cookplus’da arzu edenler, aylık programdan seçtiği istediği derse katılabilecek. Yemek okulunun en önemli özelliği ise, katılımcılara, ister aylık ister günlük eğitimler olsun sertifika veriliyor olması.
16 kişinin aynı anda eğitim alabileceği Cookplus yemek okulunda, ayrıca profesyonel standartlar yer alıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.