SON DAKİKA
Hava Durumu

İmralı irtibat iskelesi halka açılıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, İmralı İrtibat Bürosu'nun bulunduğu iskeleyi incel

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2012 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2012 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, İmralı İrtibat Bürosu'nun bulunduğu iskeleyi inceledi. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, sahil şeridi yenileme projesi kapsamında düzenlenecek olan İmralı İrtibat Bürosu'nun olduğu iskelede yapılacak yenilemelerle alakalı incelemelerde bulundu. 1999 yılından bu yana irtibat iskelesi olarak kullanılan iskelenin düzenlenerek halka açılacağı bilgisini veren Altepe, "İrtibat bürosunun taşınması ve iskelenin düzenlenmesi için gerekli teşebbüsü yapıyoruz. Yakında çalışmalarımız başlayacak" dedi.

"Ankara ile gerekli görüşmeler ve yazışmalar yapılıyor" diye bilgi veren Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, "Sahil şeridi yenileme projesinin startını belediye önünden vermeyi planlıyoruz. Projenin başlaması ile birlikte Mudanya'nın turizm şehri olması yönünde en büyük adımı atmış olacağız" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.