SON DAKİKA
Hava Durumu

İnanılmaz vurgunu polis önledi

Bursa'da kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan telefon dolandırıcılarının tuzağına düşen bir kişi, kredi çekip parasını kaptırmaktan

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan telefon dolandırıcılarının tuzağına düşen bir kişi, kredi çekip parasını kaptırmaktan son anda kurtarıldı.


Olay merkez Osmangazi ilçesinde Doğanbey Mahallesi'nde meydana geldi. Telefon dolandırıcıları, Yusuf K.'yi arayarak yasa dışı terör örgütünün faaliyetlerine karıştığını, bu durumdan kurtulmak için belirtecekleri hesaba para yatırması gerektiğini söyledi. Yusuf K., durumu anlattığı babası Ömer K.'nin ikazlarına rağmen bankaya gitti. Oğlunun dolandırılacağını anlayan baba, polise müracaatta bulundu. Yusuf K. ise bankaya giderek bin 500 TL'yi dolandırıcıların hesabına yatırdı. 20 bin lira daha isteyen dolandırıcılar, başka parası olmadığını söyleyen Yusuf K.'ye bankadan kredi çekebileceğini anlattı. Dolandırıcıların yönlendirdiği bankaya giden Yusuf K., gerekli formu doldurup kredinin onaylanmasını beklemeye başladı. Dolandırıcılar, şahıstan cep telefonunu sürekli açık tutmasını istedi. Daha sonra olay yerine gelen Ömer K. ve polisler, Yusuf K.'yi son anda dolandırılmaktan kurtardı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.