SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl AVM yıl boyu kadın ruhuna sesleniyor

-Burak TOK Yerli ve yabancı markaları, çeşitli ilgi alanlarına hitap eden etkinlikleri, ziyaretçilerine özel kampanyaları ile hayat

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2018 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2018 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl AVM yıl boyu kadın ruhuna sesleniyor
-Burak TOK

Yerli ve yabancı markaları, çeşitli ilgi alanlarına hitap eden etkinlikleri, ziyaretçilerine özel kampanyaları ile hayatın tüm renklerini tek bir merkezde toplayan İnegöl AVM, Kadınlar Günü’nü çeşitli sürpriz ve kampanyalarla kutluyor. 

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties’in (FİBA CP), yurt içindeki son yatırımı olan İnegöl AVM, kadın ziyaretçilerin beğenilerine yönelik programlarıyla yıl boyunca öne çıkmaya devam ediyor.  İnegöl AVM, her şeyin en iyisini hak eden kadınlara yönelik etkinlikleri, birbirinden değerli markaları ve özel kampanyalarıyla onlara yılda bir gün değil, her gün hak ettikleri değeri sunuyor. Sene boyunca düzenlediği atölye çalışmaları ile ziyaretçilerini yeni hobilerle tanıştıran İnegöl AVM, gerçekleştirdiği özel söyleşilerle farklı ihtiyaç ve beğenilerine hitap ediyor. Mart ayında da Kadınlar Günü özelinde ziyaretçilerinin keyif alacağı bir program hazırlayan İnegöl AVM; ünlü konukları, etkinlik ve kampanyalarıyla bölge halkının beğenisini toplayacak. Düzenlenecek Hint Kınası etkinliği ile kadınlar, ellerine otantik desenler çizdirirken bu ayki bir diğer atölye çalışmasında ise farklı kalıplar ile kokulu taşlar yaparak, süsleyecek. Çocuklar da taş boyama atölyesinde keyifli vakit geçirecek.

HANDE KAZANOVA İLE BURÇ YORUMU

Astroloji yazarı Hande Kazanova da Mart ayında İnegöl AVM’nin konuğu olacak. Ekranlardaki başarısının yanı sıra astroloji alanındaki uzmanlığıyla da yakından tanınan Kazanova, konuklara burç yorumları ile keyifli dakikalar yaşatacak. Mart ayında düzenlenecek kampanyalar da İnegöl AVM ziyaretçilerine yine keyif dolu anlar yaşatacak. Kurulacak çiçeklerle bezeli dijital hediye çarkı, ücretsiz makyaj hizmeti ve daha nice renkli aktivite Mart ayında da İnegöl AVM’de olacak.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.