SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl-Domaniç yolu kara teslim

6 (SALİH BAKICI/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl-Domaniç yolu kara teslim
Aniden bastıran kar yağışı Bursa’nın İnegöl ilçesinde yüksek kesimlerde etkili oldu. İnegöl-Domaniç yolu üzerinde TIR ve kamyonların seyrine izin verilmezken, özel otomobillere ise zincir takma mecburiyeti getirildi.
Bursa’nın İnegöl ilçesi ile Kütahya’nın Domaniç ilçesini birbirine bağlayan kara yolu üzerinde seyir halinde olan sürücüler, aniden bastıran kar yağışına hazırlıksız yakalandı. İnegöl’ün Tahtaköprü mevkinde uygulama yapan jandarma trafik timi, TIR ve kamyonların seyrine müsaade etmezken, özel otomobillerin ise zincir takmadan yollarına devam etmelerine izin verilmiyor. İnegöl-Domaniç arasında kar kalınlığının 20 santimi bulduğu öğrenildi.

İNEGÖL-DOMANİÇ YOLU KARA TESLİM

Yoğun kar yağışına hazırlıklak yakalanan bazı tanker ve TIR'lar yoldan çıkarken, yolda kalan araç sürücülerinin imdadına jandarma ve Karayolları ekipleri yetişiyor. Ekipler, zincir takmakta zorlanan sürücülere yardım ediyor.

6 (SALİH BAKICI/BURSA-İHA)

Cenazeye giderken yolda kaldılar

İnegöl’den Domaniç'e giden Recep Türken, cenazeye gittiğini, ancak kar sebebiyle yola devam edemediğini söyleyerek, sürücülerden zincirsiz yola çıkmamalarını söyledi. TIR sürücüsü İsmail Ataç ise, birçok aracın yolda kaldığını ifade etti.
Karayolları ekipleri yolu açmak için çalışmalara başladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.