SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl Gümrük Müdürlüğü faaliyete başlıyor

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü tarafından tahsis edilen eski İTSO binasında hizmet verecek olan İnegöl Gümrük Müdürlüğü son hazınlı

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2012 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2012 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü tarafından tahsis edilen eski İTSO binasında hizmet verecek olan İnegöl Gümrük Müdürlüğü son hazınlıklarını yapıyor. İnegöl Gümrük Müdürlüğünün hizmete açılacağı binayı gezen Milletvekili Hüseyin Şahin, önümüzdeki çarşamba günü Gümrük Müdürlüğünün işlemlere başlayacağını, bunun İnegöl'ün dış ticaret rakamlarını artıracağını söyledi.

Şahin, yaklaşık 3.5-4 aydır gümrük için mücadele ettiklerini belirterek, "Teknik olarak ufak tefek aksaklıklar var. Onların da bitirilmesi ile birlikte yarın gümrüğümüz ithalat veya ihracat evrakını kabule başlayacak. Hayırlı uğurlu olsun. Gümrük müdürümüze ve personeline başarılar diliyoruz. Gümrük hizmetin sanayicileri ihracata teşvik edecek" dedi.

Şahin, bu arada Yenişehir'deki kargo gümrüğünün de İnegöl'e bağlanması hususunda çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, "Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanının da katılacğı törenle yılın ilk ihracat rakamları İnegöl'de açıklanacak. Türkiye İhracatçılar Başkanına rica ettik. İşadamlarımıza motivasyon noktasında destek olacaklar. 1 Şubat 2012 tarihinde Türkiye'nin 2012 ticaret rakamı İnegöl'den açıklanacak. Dış ticaret konusunda İnegöl'de son yılda olumlu bir artış var. İbre yukarı doğru gidiyor" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.