SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'de 3 kişiye çarpıp kaçtı, 'Arabam çalındı' dedi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, motosiklete çarparak bir kişinin ölümüne iki kişinin de yaralanmasına sebep olan sürücü yakalanmamak için

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2018 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2018 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, motosiklete çarparak bir kişinin ölümüne iki kişinin de yaralanmasına sebep olan sürücü yakalanmamak için, polise 'aracım çalındı' diyerek ihbarda bulundu.
Kaza, önceki gün Bursa-Ankara yolu üzerinde bulunan Yeniceköy köprüsünde meydana geldi. Hakan A. idaresindeki otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Doğan Balcı, Mevlud Kılbaş ve Ferit Ulucan’ın üzerinde bulunduğu motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan 3 kişi araçla beraber metrelerce sürüklendi. Daha sonra sürücünün durmasıyla gençler yere düştü. 3 gençten ikisi ağır yaralanırken, 1 kişi ise hafif yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralılardan Doğan Balcı kurtarılamadı. Ferit Ulucan'ın durumunun ağır, Mevlud Kılbaş’ın ise iyi olduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Doğan Balcı
Çalıntı ihbarı yaptı 
Araç sürücüsü Hakan A. kaza sonrası firar etti. Hakan A, polis tarafından yakalanarak gözaltına aldı. Bir kişinin ölümüne, 2 kişinin de yaralamasına sebep olan sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Otomobil sürücüsünün kaza yaptıktan sonra 155'i arayarak otomobilin çalındığı ihbarında bulunduğu ortaya çıktı.
Öte yandan kazada hayatını kaybeden Doğan Balcı (24), Akhisar Mahallesi'nde Fatih Camii'nde kılınan cezane namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.