SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'de 8 FETÖ'cü gözaltında

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, öğretmen ve iş adamlarının da aralarında bulunduğu 8 zanlı yakalandı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. ( Şaban Kılıçcı - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl'de 8 FETÖ'cü gözaltında
Bursa'da aralarında öğretmen ve iş adamlarının da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Başkasının adına düzenlenen kimlik ve pasaportla yakalanan bir iş adamının, tanınmamak için takma sakal ve bıyık kullandığı belirlendi



 

 

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, öğretmen ve iş adamlarının da aralarında bulunduğu 8 zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, soruşturma çerçevesinde, iş adamları M.Ş, H.Y.K, B.Y, S.T, R.Y, öğretmenler Ö.T. ve Y.D. ile ev hanımı A.Y'yi gözaltına aldı.

Ekipler, hakkında gözaltı kararı bulunması nedeniyle yurt dışına kaçmak üzere hazırlık yapan ancak başkasının adına düzenlenen kimlik ve pasaportla yakalanan iş adamı R.Y'nin, tanınmamak için takma sakal ve bıyık kullandığını belirledi.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.