SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'de Hastane İnşaatı Tam Gaz Devam Ediyor

 Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaklaşık 65 dönüm alan üzerinde yapılmakta olan yeni devlet hastanesi binasının inşaat çalışmaları tüm

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2013 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2013 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl'de Hastane İnşaatı Tam Gaz Devam Ediyor
 Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaklaşık 65 dönüm alan üzerinde yapılmakta olan yeni devlet hastanesi binasının inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Yapılaşmada sonlara gelinen yeni devlet hastanesinin müteahhit firması, hastanenin dış cephe çalışmalarını da eş zamanlı olarak devam ettiriyor. İhaleye göre 2014 yılı Temmuz ayının iş bitim tarihi olduğunu hatırlatan Proje Müdürü Mimar Ali Kocaman, "Söz verdiğimiz gibi hedefimiz olan 2014 yılı Şubat ayında bitirmeyi planlıyoruz. Firmamız olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. İhale iş bitirme tarihi normalde Temmuz ayı ama biz 5 ay önce geçici kabul yaptırmayı hedefliyoruz" dedi.
Ekim ayı sonuna kadar hastane inşaatının tüm dış cephe çalışmasının tamamlanacağını aktaran Kocaman, "Dış cephe çalışmasına hastanenin acil servis kısmından başladık. Hastanemizin modern dış cephe görüntüsü oluşmaya başladı. 2013 yılı Kasım ve Aralık aylarında da hastane binasının iç mekanlarında ki imalatlarımıza devam edeceğiz. Ne soğukta, ne kar yağışında inşaat çalışmalarımız durmayacak. Eylül ayı sonundan itibaren çevre düzenleme çalışmalarımıza da başlayacağız" diye konuştu.

"7 GÜN 24 SAAT ÇALIŞMALARA DEVAM"
İnşaatı çalışmalarını çift vardiya halinde devam ettirdiklerini bildiren Mimar Kocaman, "Gece bir ekibimiz, gündüz bir ekibimiz çalışmalara devam ediyor. Hava şartlarının sıcak olması nedeniyle gece çalışmakta olan ekipten daha fazla randıman almak için ekibi ikiye böldük. Kaba inşaat ekiplerimiz gece çalışıyorlar. 7 gün 24 saat esasına göre çalışıyoruz. Amacımız bir an önce bitirip, İnegöl Devlet Hastanesi'nin İnegöllülerin hizmetine açılmasını sağlamak. Bundan dolayı da çevredeki halkımıza biraz gürültü rahatsızlığı vermiş olabiliriz, bu nedenle halkımızdan özür dileriz. Sonuçta bir an önce bitirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"FİZİKİ YAPILAŞMA YÜZDE 44'E DAYANDI"
Parasal ilerlemenin yüzde 29, fiziki yapılaşmanın yüzde 44 oranına geldiğini söyleyen Mimar Kocaman, "Hedefimiz Şubat ayı. Hedefimizde bir sapma yok. Şu anda gidişat güzel. Hedefimize ulaşmamamız için bir neden yok. İnegöl'de böyle güzel hastaneyi inşa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da İnegöl'de böylesine güzel kurumların inşaatlarını da biz yaparız" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.