SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'de korku dolu anlar! Alkollü şahıs camiyi yakmaya kalkıştı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde alkollü bir şahıs, Sanayi Camisi'nin tuvalet ve abdesthane olarak kullanılan bölümünü ateşe verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2018 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2018 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl'de korku dolu anlar! Alkollü şahıs camiyi yakmaya kalkıştı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde alkollü bir şahıs, Sanayi Camisi'nin tuvalet ve abdesthane olarak kullanılan bölümünü ateşe verdi.
 

İnegöl'deki Sanayi Camisi'nin tuvalet ve abdesthane olarak kullanılan kısmında gece saatlerinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını camiye ve sanayideki dükkanlara sıçramadan söndürdü. Yapılan incelemelerde yangının elektrik kontağından  çıktığı ileri sürüldü.



Gerçeği ekipler ortaya çıkardı
Durumu şüpheli bulan polis ekipleri çevrede güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde yangından 3 dakika önce bir şahsın tuvaletler bölümünden çıktıktan sonra yangının başladığını tespit etti. Bunun üzerine çevrede yapılan aramalarda eşkali belirlenen Kerim D. isimli şahıs Orhaniye mahallesinde kıskıvrak yakalandı. Yakalan şahsın elinde bir poşet içerisinde caminin tuvaletini ateşe verdiği yanıcı maddeler ele geçirildi. Aşırı derecede  alkollü olan şahsın  yangını kendisinin çıkardığını kabul ettiği öğrenildi. Kerim D. yunus ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.Olayla ilgili soruşturma sürerken yangın sonrası tuvalet ve abdesthane bölümünde maddi hasarın büyük olduğu öğrenildi.  (Haber Merkezi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.