SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'de Kuran-ı Kerim tilavetiyle gönüller mest oldu

İnegöl Belediyesi’nin ramazan ayı boyunca 8 gece gerçekleştireceği Kuran-ı Kerim tilaveti ve teravih namazı programları, 2014 Kur'an-ı K

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2019 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2019 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl'de Kuran-ı Kerim tilavetiyle gönüller mest oldu
İnegöl Belediyesi’nin ramazan ayı boyunca 8 gece gerçekleştireceği Kuran-ı Kerim tilaveti ve teravih namazı programları, 2014 Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Dünya Birincisi Hafız Alpcan Çelik katılımıyla gerçekleştirildi.
İnegöl Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerife özel etkinlikler kapsamında teravih programlarıyla ilçe halkını buluşturuyor. Geçmiş yıllarda da düzenlenen teravih programları kapsamında; ramazan ayı boyunca 8 farklı camide Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında dereceler elde etmiş hafızlar, İnegöllüler için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirip teravih namazı kıldırıyor. 2014 Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Dünya Birincisi Hafız Alpcan Çelik Yeni Cami’de okuduğu Kuran-ı Kerim’le gönülleri fethetti. Teravih programından sonra Osmanlı Şerbeti ikramı da yapılırken, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban cemaatle bir araya gelerek sohbet etti. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.