SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'de mobilya zirvesi düzenlenecek

Bursa İnegöl’de MÜSİAD genel merkez üyeleri, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2013 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2013 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa İnegöl’de MÜSİAD genel merkez üyeleri, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.



 

MÜSİAD İnegöl Şubesi yetkilileri ile İstanbul merkezden Dayanıklı Tüketim ve Mobilya Sektör Kurulu Başkan ve yöneticilerinin birlikte gerçekleştirdiği ziyarette; İnegöl’de mayıs ayı içerisinde yapılacak geniş kapsamlı Mobilya Zirvesi görüşüldü. Zirveye farklı şehirlerden 500 mobilyacı katılacak.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Dayanıklı Tüketim ve Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Mustafa Aktaş, İnegöl MÜSİAD şubesi ile işbirliği içinde geniş çaplı bir organizasyon gerçekleştireceklerini söyledi. Aktaş, şunları dile getirdi: “İnegöl Belediyesi ve Başkanımız Alinur Aktaş Bey’in himayesinde Türkiye mobilyasında küreselleşme ve gelişiminin sağlanması noktasında bir sektörel zirve yapacağız. Gün boyu sürecek zirve, sabah 09.00’da başlayıp akşam 16.00’ya kadar devam edecek. Bu zirvede sektörün röntgenini çekeceğiz. Sektörü masaya yatırıp İnegöl ve Türk mobilya sektörünün dünya ölçeğinde rekabet edebilmesi ve kendisini geliştirebilmesi için yapılması gerekenleri konuşacağız. Amacımız mobilya konusunda bir beyin fırtınası yapmak ve sektöre ufuk açıcı bir rapor hazırlamak olacaktır.”

Rakamları itibari ile mobilya sektörünün ülke gündemine daha yeni yeni girmeye başladığını ifade eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise “MÜSİAD, birçok konuda olduğu gibi mobilya konusunda da gerçekten çok gayret gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. Mobilya konusunda gerek ülke genelinde gerekse İnegöl’de özel çalışmalar yapıyor. Böyle bir organizasyonun yapılıyor olması İnegöl ve Türk mobilya sektörü için önemli bir kazançtır. Organizasyona farklı şehirlerden MÜSİAD üyesi 500 civarında işadamı katılacak ve sektörün tüm sorunlarını masaya yatırarak bir rapor hazırlanacak olması sektör adına büyük bir kazanım olacaktır. Şahsım ve Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız.” diye konuştu.

Organizasyonun İnegöl’e ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Aktaş, ziyaret sonunda sektör kurulu başkanına plaket takdiminde bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.