SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'de paraşüt heyecanı

İnegöl'de yamaç paraşütü heyecanı başlıyor. Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından destek almaya hak

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2015 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2015 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl'de paraşüt heyecanı
İnegöl'de yamaç paraşütü heyecanı başlıyor.
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından destek almaya hak kazanan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) projesine dikkat çekmek maksadıyla İnegöl Belediyesi, Türk Hava Kurumu, Havacılık ve Doğa sporları Federasyonu, Türk Hava Kurumu Sportif Havacılık Kulübü tarafından 30 Ağustos Pazar günü yamaç paraşütü faaliyeti düzenlenecek. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehri tanıtan yeni marka değerleri üretmek için her geçen gün yeni projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Geçtiğimiz günlerde BEBKA tarafından onaylanarak destek almaya hak kazanan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi projemizde bunlardan biridir.

Kurulan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi'mizde doğaseverlerimiz doğa yürüyüşleri, okçuluk, motocross, bisiklet, atv safari, offroad, foto safari, yamaç paraşütü, hafif sivil uçaklar, balık tutma, kano, kampçılık gibi pek çok doğa sporu yapılacak. Kırsal turizm konusunda da cazibe merkezi olması planlanan bu merkezimiz 80 bin metrekarelik bir alan içerisinde hangar, kafeterya, atv ve motocross sahası, bisiklet parkuru, uçuş pisti, okçuluk eğitim sahası, balıkçılık alanı ve otopark alanının bulunduğu geniş bir sahadan oluşacak. 30 Ağustos Pazar günü bu projeye dikkat çekmek ve yörenin tanıtılması maksadıyla yamaç paraşütü faaliyeti düzenliyoruz. Seyran Tepe mevkiinde yapılacak bu faaliyete bütün halkımızı bekliyoruz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.