SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'de yürek yakan kaza!

Bursa'da traktör ile seyir halindeyken direksiyonun hakimiyetini kaybeden Salih İne, 14 yaşındaki oğlu ile birlikte şarampole uçtu. Talihsiz

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2018 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2018 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl'de yürek yakan kaza!
Bursa'da traktör ile seyir halindeyken direksiyonun hakimiyetini kaybeden Salih İne, 14 yaşındaki oğlu ile birlikte şarampole uçtu. Talihsiz adam hayatını kaybederken oğlu ağır yaralandı.
Bursa'nın İnegöl İlçesi Hamitabat Mahallesi’nde meydana gelen kazada, Salih İne yönetimindeki traktör seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Kazayı duyan mahalle sakinleri olay yerine akın ettiler. Ters dönen traktörün altında kalan baba ve oğlu yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, arama kurtarma, jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi.
Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri vatandaşların yardımıyla yaralıları kurtardı. Yaralılar olay yerindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan baba tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı Nuh Emre İne'nin (14) ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazanın ardından baba oğlun yakınları hastaneye akın etti. Salih İne'nin ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.