SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'den saha ve lokal

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Akhisar Mahallesi'nde yapılan semt sahası ve lokal binası inşaatını inceledi. 

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2013 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2013 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Akhisar Mahallesi'nde yapılan semt sahası ve lokal binası inşaatını inceledi. 


Belediye olarak özellikle salon sporları ve amatör futbola ciddi destek verdiklerini belirten Aktaş, birçok spor yatırımını ilçeye kazandırdıklarını söyledi. Aktaş, Belediyespor bünyesinde sürdürülen sosyal içerikli sportif çalışmaların yanında Yunus Emre Spor Kompleksi, Belediye Spor Salonu, Kurtuluş Amatör Futbol Kompleksi, Sanayi Amatör Futbol Sahası ve birçok mahalleye kazandırılan semt sahaları gibi yatırımların da fiziki mekân yatırımları arasında yerini aldığını kaydetti.
Daha önce Turgutalp ve Alanyurt bölgesinde antrenman sahaları projesini hayata geçirdiklerini söyleyen Aktaş,  ardından İnegöl için sporda önemli bir yeri olan Hayrettin Ender Sert’in adının verildiği Atletizm Pisti ve Antrenman Sahası'nı İnegöl amatör futboluna hediye ettiklerini belirtti. Şimdi de Akhisar Mahallesi için projelendirilen semt sahası ve lokal binası inşaatının sürdüğünü anlatan Aktaş, incelemek için alanda toplandıklarını söyleyen Başkan Aktaş, "“29 Ağustos 2012 tarihinde yaptığımız ihaleye 8 firma katıldı. Ekonomik açıdan en uygun teklifi veren Yis İnşaat ihaleyi 355.000.00 TL bedelle aldı. Bina 188 metrekare büyüklüğünde ve tek katlıdır. İçerisinde 2 ayrı soyunma odası ve duşları, ilkyardım odası, antrenör odası, WC’ler ile çay ocağı bulunacak. Yapıya ait ayrıca 30 araçlık otopark da proje kapsamında şekillendirilecek. Yapacağımız saha, 80x45 metre ölçülerinde olup, sentetik çim yüzeyli olacak. Yapının sahaya bakan kısmında ise 4 kademeli seyir terası yani mini bir tribün bulunacak” dedi.
Aktaş, spor tesisinin kaba inşaatı ve sıvaları tamamlandığını, pencere alüminyum doğramalarının da bir kısmının takıldığını ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.