SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl'ü sağanak vurdu! 2 çocuk mahsur kaldı

İnegöl'de yağan şiddetli yağmur ev ve işyerlerini bastı. 2 çocuk evlerine dolan sudan dolayı mahsur kaldı. Bursa'nın İneg

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2018 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2018 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl'ü sağanak vurdu! 2 çocuk mahsur kaldı
İnegöl'de yağan şiddetli yağmur ev ve işyerlerini bastı. 2 çocuk evlerine dolan sudan dolayı mahsur kaldı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yağan şiddetli yağmur ev ve işyerlerini bastı, mahsur kalan vatandaşların ve sürücülerin imdadına itfaiye ve polis ekipleri yetişti. 2 çocuk evlerine dolan sudan dolayı kısa süre mahsur kaldı.  İnegöl'de özellikle akşam saatlerinde etkili olan yağmur hayatı felç etti. Şiddetli yağmur yaya ve araç trafiği olumsuz etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar sığınacak yer ararken, alt geçitler ile ev ve işyerlerinin zemin katları suyla doldu. Şehrin dört bir yanında göleti andıran manzaralar ortaya çıkarken, ev, işyeri ve araçlarda mahsur kalanların imdadına itfaiye ve polis ekipleri yetişmeye çalıştı. Bir çok vatandaş ise ev ve işyerlerine dolan suyu kendi imkanları ile tahliye etmeye çalıştı.



Çocuklar evde mahsur kaldı 
Öte yandan, Alanyurt Mahallesi Seçkin Sitesi’nde ikamet eden iki çocuk evde mahsur kaldı. Babası Atif Zor ile annesinin işte olduğu saatlerde evde bulunan 8 yaşındaki Sema ile 2 yaşındaki Abdülsamet evde mahsur kaldı. Birinci kattaki evlerine su dolan çocuklar büyük korku yaşarken, çocukların imdadına komşular yetişti. (İHA)



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.