SON DAKİKA
Hava Durumu

İNSİAD'dan sosyal davranış kuralları semineri

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD)  'Sosyal davranış kuralları' konulu seminer düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2013 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2013 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) 
'Sosyal davranış kuralları' konulu seminer düzenledi.



Ticaret ve Sanayi Odası çok amaçlı eğitim salonunda verilen seminere konuşmacı olarak eğitmen Suna Okur katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan İNSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Mobilya Komitesi Başkanı Hamza Yalçın Kötek, "Üyelerimize yönelik olan 'Sosyal davranış kuralları’ konulu eğitim ve bilgilendirme amaçlı seminerin faydalı ve kalıcı olacağını düşünüyoruz. Çünkü İNSİAD olarak, üyelerimizin sadece çalışma hayatında değil, özel yaşamındaki eksikliklerle ilgili ihtiyaç duydukları önemli konularda bilgilenmesi önemli.” dedi.

Eğitmen Suna Okur, seminerde şunları ifade etti: "Niçin nezaket ve görgü kurallarına ihtiyacımız var? Öncelikle bu kurallara uymak kendi ruh sağlığımız için gerekli. Çünkü insanın özünde sevgi ve saygı var. İnsan çirkin davrandığı zaman önce kendisi rahatsızlık duyuyor, yani insana yakışmayan bir davranışta bulunduğu zaman bu öncelikle insanı, kendisini rahatsız etmekte. Saygı ve sevgi çerçevesinde yürüyen ilişkinin tezahürü, ürünü başarı olabilir. Bize ben değil, biz demeyi öğrettiği için şahsı ve toplumu bencillikten kurtarıyor. Bencilliğe ve bencilliğin pençesine düşen toplumlar başarılı olamadı, olamayacağı da bir gerçektir.”

Program sonunda İNSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Uyan, seminere sponsorluk yapan Güç-El Yemek Sanayii yetkilisine; İNSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Mobilya Komitesi Başkanı Hamza Yalçın Kötek ise eğitmen Suna Okur’a teşekkür plaketi verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.