SON DAKİKA
Hava Durumu

İş garantili kurs

 Bursa'nın Karacabey ilçesinde Demirci, Marangoz ve Benzerleri Odası tarafından açılacak olan Autocad kursu için Mesleki Eğitim Merkezi ile pro

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2013 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2013 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursa'nın Karacabey ilçesinde Demirci, Marangoz ve Benzerleri Odası tarafından açılacak olan Autocad kursu için Mesleki Eğitim Merkezi ile protokol imzalandı. 


Karacabey Demirci, Marangoz ve Benzerleri Odası’nda düzenlenen törene Oda Başkanı Burhan Sevinç, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sezgin Ak ve müdür yardımcısı Ayhan Emir katıldı. Ak, 6 Mayıs’ta başlaması planlanan kursun 4 uzman öğretmen tarafından haftada 5 gün ve günde 4 saat olmak üzere 152 saat süreceğini ifade etti.
Ak, ‘’Kanun ve yönetmeliklerin bize verdiği yükümlülükler doğrultusunda makine sektöründe çalışanlara mesleki eğitim vermeyi hedefliyoruz. Bu kurs, makine sektöründe çalışmak isteyenlere istihdam imkanı sağlamak adına hazırlanmış bir içeriğe sahiptir. Kursun maksadı endüstriyel üretimde imalatı yapılacak ürünlerin yapım, montaj ve komple montaj resimleri ile bakım ve kullanım kataloglarını bilgisayar destekli çizim ortamında iki ve üç boyutlu çizebilen personel yetiştirmektir” dedi.
Burhan Sevinç de, açılacak kursa katılanların kolay iş bulma imkanı kazanacaklarını ifade etti.
Kursun Karacabeyliler için büyük bir şans olduğunu söyleyen Sevinç, kursa ilgili bilgi için 671 80 17 numaralı telefonun aranmasını istedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.