SON DAKİKA
Hava Durumu

İşkenceye uğrayan kediye Büyükşehir şefkati

İCRA DAİRELERİ TAŞINAMAMIŞTI (AHMET FARUK ÇABUK/BURSA-İHA) Bursa Barosu Başkanı Avukat Gürkan Altun, icra müdürlüklerinin taşınamaması ile ilgili açıklama yaparak, "Taşınma esnasında icra müdürlüklerimiz odaların küçük ve birleşebilir olması sebebiyle ara duvarları kaldırmışlar. Bu yüzden taşıyıcı sistem zararlar görmüş" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2019 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2019 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İşkenceye uğrayan kediye Büyükşehir şefkati
Bursa’da kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kuyruğu kesilen, arka ayaklarına yapıştırıcı madde dökülen kedi, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nde tedavi altına alındı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na telefonla ulaşan bir kişi, Dikkaldırım Mahallesi’ndeki Sati Etkeser İlkokulu yanında yaralı bir kedi bulunduğunu bildirildi. İhbar üzerine harekete geçen Zabıta ekipleri, okulun bahçe korkulukları yanında kuyruğu kesilmiş, arka ayakları üzerine yapıştırıcı madde dökülmüş bir kedi buldu. Zabıta ekipleri tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’ne getirilen kedi sağlık kontrollerinden geçirildi.
Kedinin genel sağlık durumunun iyi olduğunu ancak kuyruğunun kesilmiş ve arka ayaklarının üzerine yapıştırıcı madde dökülmüş olduğunu belirleyen veteriner hekimler, kediye her türlü tedavi ve bakımın yapılacağını bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.