SON DAKİKA
Hava Durumu

İsmailov'dan seçim değerlendirmesi

Bulgaristan'ın Hürriyet ve Şeref Halk Partisi Genel Başkanı Korman İsmailov, Bulgaristan’ın seçim heyecanına girdiğini ifade ederek, “Geç

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2013 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2013 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bulgaristan'ın Hürriyet ve Şeref Halk Partisi Genel Başkanı Korman İsmailov, Bulgaristan’ın seçim heyecanına girdiğini ifade ederek, “Geçen seçimlerde büyük hatalar yapıldı. Kopukluklar ortaya çıktı. Şimdi hesap verme zamanı” dedi.


Hürriyet ve Şeref Halk Partisi Genel Başkanı Korman İsmailov, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti. Ziyaret öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan İsmailov, Bulgaristan’da yapılacak seçimler öncesi değerlendirmede bulundu. Bulgaristan’da seçim heyecanın arttığına işaret eden İsmailov, “Geçtiğimiz senelerde çok yanlışlıklar yapıldı. Bu sefer daha çok rekabetçi ortam var. Bu rekabet hizmet kalitesinde kendini gösterecektir” diye konuştu.
Partililerin halka yakın olması gerektiğini altını çizen İsmailov, “Siyasiler halka hesap vermek zorunda olacak. Şu anda oyları garanti gibi davranıldı. Bir kopukluk ortayla çıktı, büyük hatalar yapıldı. Yolsuzluklar yapıldı. Şimdi hesap verme ve halkımızla hesaplaşma zamanıdır. Türkiye’de de yaşayan birçok vatandaşımız var” açıklamasını yaptı.
Eğitimde geride kaldıklarının altını çizen İsmailov, “Özellikle köylerimiz eğitim alanında geri kaldı. Buralara yatırım getirmemiz lazım. Türkiye’deki ekonomik ve kültürel patlamadan nasibimizi alamadık. Bunu telafi etmemiz lazım. Bu açıdan bütün vatandaşlar üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeli” şeklinde konuştu.
İki ülkenin birbirine yakınlaşması konusunda faaliyet gösterdiklerini söyleyen Altepe ise, “Bulgaristan ile Türkiye arasında önemli köprü olduk. İnşallah seçimler başarıyla biter ve biz de Bulgaristan’a ziyaret ederiz” açıklamasında bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.