SON DAKİKA
Hava Durumu

İşte yılın sürücüleri

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Trafik Haftası törenlerle kutlandı. 

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’nın Karacabey ilçesinde Trafik Haftası törenlerle kutlandı. 


Karacabey Ticaret Borsası salonunda düzenlenen törende konuşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Yardımcısı M. Ali Gürkan, trafik kazalarının dünyada ölüm sebepleri arasında 8. sırada olduğunu söyledi. Gürkan, dünyada her yıl ortalama 1 milyon 240 bin kişinin kazalarda hayatını kaybettiğini, Türkiye’de ise bu rakamın 4 bin civarında olduğunu söyledi. Gürkan, trafik kazaları neticesinde her yıl geride binlerce ölü, on binlerce yaralı ve özürlü insan ve bir o kadar da dul ve yetimin kaldığını ifade ederek, trafikte herkesin dikkatli olması gerektiğini belirtti.
Konuşmaların ardından, Trafik Haftası dolayısıyla okullar arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
Törende ayrıca yılın sürücüsü seçilen Muhittin Süzen ve onur ödülüne layık görülen Ayhan Kaya, trafiğin düzenlenmesi ve denetlenmesi çalışmalarında yılın trafik görevlisi seçilen Zabıta Trafik Şefi Adnan Kılıç ile Jandarma Trafik Tim Komutanı Başçavuş Elvan Eroğlu, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği görevlisi polis memuru Hüseyin Karakaş, Jandarma Komutanlı trafik timi görevlisi Uzman Jandarma Aydın Güllü de plaketle ödüllendirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.