SON DAKİKA
Hava Durumu

İstismar kumbaralarına büyük tepki

Alpaslan YILDIZ Bursa Şehir Gazetesi’nin kullanılmış eşya kumbaralarıyla ilgili vurgunu ortaya çıkaran birçok haberine ra

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2018 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2018 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İstismar kumbaralarına büyük tepki
Alpaslan YILDIZ

Bursa Şehir Gazetesi’nin kullanılmış eşya kumbaralarıyla ilgili vurgunu ortaya çıkaran birçok haberine rağmen Osmangazi Belediyesi, insanların yardımseverlik duygularının istismar edilmesine ve ülke kaynaklarının soyulmasına çanak tutmaya devam ediyor.

 

Polonyalı bir kişinin sahibi olduğu Teamtex firması ile imzalanan protokollerle vatandaşların yardımseverlik duyguları istismar edilmeye Osmangazi Belediyesi eliyle devam ediliyor. Osmangazi Belediyesi’nin kullanılmış kıyafet toplama işi için açtığı ihaleye tepki gösteren MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın,  ihalenin iptalini istedi.

VATANDAŞ KANDIRILIYOR

MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın,vatandaşların kandırıldığı ve toplanan kıyafetlerin ticari amaçlı kullanıldığının altını çizerek, "Bu ihale olmamalıdır. Osmangazi Belediye Başkanlığı Bursa halkının yardımsever duygularının istismar edildiği, toplanan giysilerin ticari amaçlı olarak kullanıldığı kullanılmış giysi ihalesini iptal etmelidir. Zira halkımız kutulara attığı giysileri Osmangazi Belediye Başkanlığına verdiğini zannetmekte oysa toplanan giysilerin çok büyük bir bölümü ticari amaçla ihraç edilmektedir. Uzun bir süredir bu dikkat çeken gelişmeyi Bursa gündeminde tutup halkımızı uyarmaya çalışıyoruz. Osmangazi Belediye Başkanlığı bu gerçeği çok açık bir şekilde kamuoyu ile paylaşmalıdır. Tekrar ifade ediyoruz. Yazıktır, günahtır ve vebal vardır. 06 Mart 2018 tarihinde yapılacak ihaleden vazgeçilmeli, Başkanlık Makamı kendi imkanları ile toplama ve dağıtım işlemini yapmalıdır" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.