SON DAKİKA
Hava Durumu

İtfaiye teşkilatı'nın 90. kuruluş yıldönümü

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2013 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2013 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 İtfaiye teşkilatı'nın 90. kuruluş yıldönümü
 İtfaiye teşkilatı’nın 90. kuruluş yıldönümü, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından çeşitli faaliyetlerle kutlanıyor. 
Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan ile itfaiyeciler katıldı. İtfaiyecilere seslenen Doğan, “İtfaiye teşkilatı olarak yangına müdahale konusunda son yıllarda önemli mesafeler kat ettik. Yangın riskini asgariye indirmek için her bölgede çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmaların en başında Bursa’nın birçok köyüne kurduğumuz yangın dolapları gelmektedir. Bu sayede yangınların büyümesine engel olarak, faciaların yaşanmasını önlüyoruz. Ayrıca bu çalışmalarımıza desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkür ediyorum” dedi.
‘Dünden Bugüne İtfaiye’ konulu sergi, Tayyare Kültür Merkezi Cemal Nadir salonunda açıldı. Doğan, fotoğrafların yanı sıra sergilenen eski itfaiyecilik malzemeleri hakkında bilgi verdi. İtfaiye teşkilatına ait yangın müdahale araçları Atatürk Caddesi’nde resmi geçit yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.