SON DAKİKA
Hava Durumu

İtfaiyeci alevlerin içinde kaldı!

YANAN OTOMOBİLİ SÖNDÜREN İTFAİYECİ ALEV TOPUNUN İÇİNDE KALDI

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2015 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2015 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İtfaiyeci alevlerin içinde kaldı!
Bursa’da iki otomobilin çarpışması sonucu alev topuna dönen LPG'li araca müdahale eden itfaiye eri az daha yanıyordu.
 

 

Kaza, Osmangazi ilçesinin Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. Osman K. (52), kullandığı 16 LDS 32 plakalı otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek, karşı şeritten gelen Cevdet R. (40) idaresindeki AG 129 QL plakalı araçla çarpıştı. Kazanın ardından Osman K.’nın otomobili alev aldı. Durumu gören Cevdet R. ile çevredeki vatandaşlar sürücü Osman K.’yi araçtan çıkarttı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Osman K.’nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İTFAİYECİ YANIYORDU
Otomobilin LPG’li olmasından dolayı zaman zaman patlama sesleri yükseldi. İtfaiye tam yangını kontrol altına alacağı sırada, aracın benzin deposu kısmından alevler yükseldi. Bu sırada yangına yakından müdahale eden itfaiye eri, kendisini alevlerin içerisinde buldu. Elindeki su hortumunu bırakan itfaiyeci, kendisini korudu.
Arkadaşlarının su sıkmasıyla tekrar hortumu eline alan itfaiyeci, aracı söndürmeye devam etti. Yangın yaklaşık 30 dakikalık müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Ayrıca patlama sesleri üzerine yangını izleyen vatandaşların da koşuşturduğu görüldü. Polis, yangın sebebiyle yolu çift şeritli olarak ulaşıma kapatıp, geniş güvenlik tedbiri aldı. Sürücü Cevdet R., “Araç karşıdan geliyordu. Süratli bir şekilde savrulduktan sonra benim otomobilime çarptı. Ben evime gidiyordum. Daha sonra araç yanmaya başladı. Şahsı aracın içerisinde ben çıkarttım. Ben Fransa’da oturuyorum. Bursa’ya izne geldim” şeklinde konuştu. Polisin kazayla alakalı tahkikatı sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.