SON DAKİKA
Hava Durumu

İTSO Cumartesi günü de hizmet verecek

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, üyelerinden gelen talep üzerine cuma günleri 1,5 saat fazla mesai yapacaklarını, cumartesi

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2015 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2015 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İTSO Cumartesi günü de hizmet verecek
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, üyelerinden gelen talep üzerine cuma günleri 1,5 saat fazla mesai yapacaklarını, cumartesi günleri de tam gün hizmet vereceklerini söyledi.
Anıl, fazla mesai yapılan gün ve saatlerde ticaret sicil dışındaki bütün oda hizmetlerin yerine getirileceğini de vurguladı. Kürkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda üyelerinin önünü açmak için çalıştıklarını söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, odanın hizmet verme süresini de artırdıklarını belirtti. Türkiye’nin önündeki ekonomik hedeflere ulaşabilmesi için herkese sorumluluk düştüğünü vurguladı. Başkan Anıl, “Üyelerimize en iyi hizmeti vermeyi ilke edindik. Ülkemizin dünyanın en büyük ekonomileri arasındaki yerini alabilmesi için üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
İTSO’nun Türkiye’deki Akredite odalar arasında yerini aldığını da belirten Metin Anıl, “Üyelerimize 5 yıldızlı hizmet veriyoruz. Bünyemizde, üyelerimizin irtibatta olduğu KOSGEB, TSE ve Ticaret Borsası temsilcilikleri de açtık. Üniversite sanayi işbirliği kapsamında da çeşitli projeler yapıyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.