SON DAKİKA
Hava Durumu

İTSO'dan Kaymakama ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Kaymakam Şükrü Görücü'yü ziyaret etti. Ziyarette kadın giri

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2018 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2018 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İTSO'dan Kaymakama ziyaret
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Kaymakam Şükrü Görücü'yü ziyaret etti. Ziyarette kadın girişimci sayısının artırılması yönünde yapılan çalışmalar anlatıldı.
Ziyarette konuşan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Müfide Karaduman, kadın girişimci sayısının artırılması yönünde yaptıkları çalışmaları anlattı ve İnegöl’de göreve başlayan Kaymakam Şükrü Görücü’ye başarı diledi. Karaduman, “İnegöl’de kadın müteşebbislerin çoğalması için bir dizi çalışma yapıyoruz. Günümüzde kadınlar her geçen gün ticaret ve üretimin içinde yer alıyor. Kadınlar artık iş dünyasında da varlar. Ülke olarak zenginliğe hızla ulaşmak istiyorsak, kadın girişimciler desteklenmeli ve sayımız artırılması için gerekenler yapılmalıdır” diye konuştu. Kaymakam Şükrü Görücü’de yaptıkları ziyarette nedeniyle İTSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti. Kaymakam Şükrü Görücü, önceliğinin İnegöl’de yaşayanların huzuru, refahı olacağını ve kendisinden önceki arkadaşlarının devrettiği görevi daha da ileri götürmenin birinci önceliği olacağını söyledi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.