SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Bursa'dan 40 bin liralık Kur'an-ı Kerim alıp parasını vermemiş

İYİ Parti Bayramören Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç’un Bursa’da internetten hac malzemeleri satan bir işletmeden 40 bin lira değeri

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2019 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2019 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İYİ Parti Belediye Başkan adayı Bursa'dan 40 bin liralık Kur'an-ı Kerim alıp parasını vermemiş
İYİ Parti Bayramören Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç’un Bursa’da internetten hac malzemeleri satan bir işletmeden 40 bin lira değerinde Kur’an-ı kerim satın alıp seçmenlere dağıttı, ancak parasını ödemediği iddia edildi.
İddialara göre, İYİ Parti’nin Çankırı Bayramören Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç, seçim öncesi Bursa’da internet üzerinden satış yapan bir işletmeden Kur’an-ı Kerim satın aldı. 40 bin TL değerindeki Kur’an-ı Kerimleri teslim alan Karakoç ödeme yapmadı. Kerim Karakoç’tan 10 gündür sağlıklı cevap almadıklarını söyleyen işletmeci Sinan Bilen, “Kendisine ulaşamıyoruz. Telefonunda bizi engellemiş. Farklı numaralardan ulaştığımızda da bizi oyalıyor. Karakoç’a başkan adayı diye güvendik. Bir belediye başkan adayına güvenemeyeceksen kime güveneceğiz? Daha seçilmeden insanları kandıran bir insan, seçildiği zaman ne yapmaz? İYİ Parti Genel Merkezi’ne de durumu bildirdik, ama şu ana kadar bir netice alamadık” diye konuştu. (İHA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.