SON DAKİKA
Hava Durumu

İzci Çeşmesi'ne açılış

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl İzci Kurulu tarafından BTSO Eğitim Vadisi'nde yaptırılan 'İzci Çeşmesi' törenle açıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2013 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2013 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl İzci Kurulu tarafından BTSO Eğitim Vadisi'nde yaptırılan 'İzci Çeşmesi' törenle açıldı. 



Törene; Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici, İl İzci Kurulu Başkanı Erdinç Şen’in yanı sıra izci liderleri ve minik izciler katıldı. İzcilere, “hazır mısınız?” sorusunu yönelten Atilla Gülsar, minik izcilerden, hep bir ağızdan “Daima, Daima, Daima” şeklinde cevap aldı.

Minik izcilerden, birlik ve beraberliğin yanı sıra bütün insanları korumak için çalışmalarını isteyen Atilla Gülsar, “İzci kurulumuz tarafından yaptırılan bu çeşme, burada okuyan öğrencilerimize hizmet verecek. BTSO Eğitim Vadisi'ne gelen veli ve öğretmenlerimiz ile misafirlerimiz de bu çeşmeyi kullanacak.” dedi.

İzcilik hakkında bilgi veren İl İzci Kurulu Başkanı Erdinç Şen de “Bugün, 2012 yılının Türk izciliğinin kuruluşunun 100. yıl dönümü anısına yaptırdığımız ‘İzci Çeşmesi’nin hizmete girmesinin onurunu yaşıyoruz. Emeği geçen ve destek verenlere teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, açılış kurdelesini minik izcilerle beraber kesen Atilla Gülsar, öğrencilerle birlikte 'İzci Çeşmesi'nden su içti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.