SON DAKİKA
Hava Durumu

İznik protokolünden kahvehane sohbetleri

BU HAFTA ELBEYLİ MAHALLESİ’NDE YAPILAN KAHVEHANE SOHBETİNE KAYMAKAM ALİ HAMZA PEHLİVAN, BELEDİYE BAŞKANI OSMAN SARGIN VE PROTOKOL MENSUPLARI KATILDI. (ALİ KARATEKİN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2016 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İznik protokolünden kahvehane sohbetleri
İznik ilçesinde "Okuyan Şehir-Ulema Yuvası İznik" projesi devam ediyor. İznik Kaymakamlığı ve İznik Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü proje her cuma akşamı bir dernek lokalinde yapılıyor.
 

 

Bu hafta Elbeyli Mahallesi’nde yapılan kahvehane sohbetine Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın ve protokol mensupları katıldı. Kurum müdürleri mahalle sakinlerine ve çiftçilere bilgilendirmede bulunurken, sağlık alanında ve sosyal faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Başkan Sargın, “Kaymakam bey ile beraber bütün mahallelerimizi tek tek dolaşarak halkın dertlerine ortak oluyoruz. Birlikte dertleşiyoruz. Bu programı iki aydan beri yapıyoruz. Mahallelerimize giderken icra ve asayiş makamları da beraber geliyor. Sağlıkla ilgili birim müdürleri, fetva makamları burada oluyor. Tarım müdürümüz burada. Hem köylerimizin meselelerini konuşuyoruz. Her kahvede bir kütüphane kuralım diye yola çıktık. Kütüphaneyi kuramam diyen için kahvelerin kütüphanesini İznik Belediyesi olarak bizler yapıyoruz. Kitapları sizler tedarik etmek şartı ile bizler kütüphanemizi kuruyoruz. Arzumuz hem kültürel değerleri artırmak, hem bir zamanlar ulaşılması güç olan kaymakamlık makamı ile halkın huzurunda, halk ile iç içe olmak” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.