SON DAKİKA
Hava Durumu

İzniklilere 'kök hücre bağışı kampanyası'na destek çağrısı

İznik'de, Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan ve Türk Kızılayı Derneğince desteklenen "Kemik İliği Bankası"nın tanıtım toplantısında, v

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2015 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2015 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İzniklilere 'kök hücre bağışı kampanyası'na destek çağrısı
İznik'de, Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan ve Türk Kızılayı Derneğince desteklenen "Kemik İliği Bankası"nın tanıtım toplantısında, vatandaşlara kök hücre bağışı kampanyasına destek olma çağrısında bulunuldu.
İlçede 30 Eylül-1 Ekim'de gerçekleştirilecek kampanya öncesi Kaymakamlık binasında tanıtım toplantısı yapıldı.Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede kan bağışı kampanyalarında gösterilen büyük ilginin kök hücre bağışında da olacağına inandığını vurguladı.İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da "Öncelikle böyle bir organizasyonu gerçekleştiren Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Bir insanı kurtaran bütün insanları kurtarmış olur. Bu düsturla hareketinden dolayı Türk Kızılayına, Sayın Kaymakamıma ve sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu proje İznik’te başarı sağlayacaktır" diye konuştu.Toplantıda, projeyle ilgili diğer yetkililer hazır bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.