SON DAKİKA
Hava Durumu

Kadın girişimcilerden Engelliler Okulu'na bağış

İNEGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI (İTSO) TARAFINDAN BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENEN İTSO KADIN GİRİŞİMCİLER ŞENLİĞİ'NİN GELİRİ ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM GÖRDÜĞÜ OKULA BAĞIŞLANDI. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kadın girişimcilerden Engelliler Okulu'na bağış
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İTSO Kadın Girişimciler Şenliği'nin geliri engelli öğrencilerin eğitim gördüğü okula bağışlandı. 
İTSO Kadın Girişimciler Kurulu'nun çalışmalarıyla İnegöl Belediyesi Nikâh Dairesi önünde 22 Haziran'da düzenlenen şenlikte, odanın kadın üyelerinin sahibi ya da yöneticisi olduğu firmalar stant açarak ürün ve hizmetlerini sergilemişlerdi. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalardan alınan stant ücretleri, engelli öğrencilere eğitim veren İnegöl Belediyesi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu'na bağışlandı.
Müfide Karaduman başkanlığındaki İTSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Yrd. Doç. Dr. Zerrin Fırat, Hande Anıl, Ayşe Ortakçı, Özlem Çelik, Enerjin Baloğlu ve Arzu Ardıç, İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ile birlikte Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü Erdoğan Yakut'u ziyaret ettiler. Okul bahçesinde kahvaltı eşliğinde yapılan ziyaret programında, şenlikten elde edilen gelir okul müdürü Erdoğan Yakut'a takdim edildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.